» Den person der ikke tør at risikerer, gør ingenting, har ingenting og er ingenting. Den kan måske undgå lidelse og sorg, men den vil aldrig forandre sig, vokse, elske og leve.

fredag den 23. september 2011

Tænk på andre og naturen!

Kender du det, at man slentre ned af strøget eller hvilken som helst anden gade, og man lige har noget plastik i hånden som man gerne vil af med (flaske, pose, kapsel osv.)? Godt, ja det det gør vi alle. MEN hvor mange ved at største delen af det plastik på en eller anden måde bliver transporteret ud i havene? 
Jeg vil på ingen måde pudse min egen glorie, fordi jeg er lige så stort miljø svin som alle andre mennesker der ikke bryder sin hjerne med det til dagligdag. Dog har jeg fået øjnene op for hvor alvorligt et problem det er. Affaldet (primært plastik) ryger med strømmen, og samles flere forskellige stedet i havet. Og de lande der er uheldige at få den "forkerte vind" får det lige ind på kysten. Men et sted ude i havet er der en så stor, og kilometer tyk og dyb affalds hvirvel, der er så stor som taxas. Det er jo grotesk!! Men det værste er alle de dyr der lever under det, pelikanen for et eksempel. De tror at de røde, guld, orange propper er rejser i overfladen, og de tager dem op i munden. De kan ikke fordøje dem så de bliver læggende i maven, og når det nu sker hele tiden, så bliver deres maver fyldt op med plastik, og de kan tilsidst ikke få fordøjeligt mad ned, på grund af pladsmangel i mavsen! :-((((  
Hvad med den her skildpadde, der for fået en ring fra en vandflaske rundt om sig..... stakkels padde. :-(


Håber i nu vil tænke jer lidt om, fordi det gør jeg! ;-) 
Håber i har en fantastisk aften - Nanna 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar